Διαχείριση κτιρίων

Αναθέστε μας τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας
και ξενοιάστε!

Η Imobi δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης κτιρίων με επαγγελματισμό και συνέπεια, αναλαμβάνοντας μέρος ή εξοκλήρου τα καθήθοντα που ορίζει ο ρόλος του Διαχειριστή, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Αναθέστε μας τη διαχείριση του κτιρίου σας και ξενοιάστε!

Έκδοση κοινοχρήστων
οικονομικά και υπεύθυνα

Η έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει: 

  • Συγκεντρωτική κατάσταση του κτιρίου με όλες τις κοινόχρηστες δαπάνες, τα χιλιοστά συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας και το ποσό συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας ανά κατηγορία δαπάνης
  • Ειδοποιητήριο πληρωμής κοινοχρήστων για κάθε ιδιοκτησία στην οποία αναγράφονται οι αναλυτικά οι δαπάνες και ο επιμερισμός τους στην εκάστοτε ιδιοκτσία με βάση τα χιλιοστά συμμετοχής
  • Εξοφλητική απόδειξη που παραδίδεται στον ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή της ιδιοκτησίας με την εξόφληση των κοινοχρήστων
common expenses calculations

 

"Βασικό συστατικό της επιτυχίας μας που συνεπάγεται την εύρωστη λειτουργία του κτιρίου σας είναι η αποτελεσματική είσπραξη των κοινοχρήστων."

Καθαριότητα
ζήστε σε ένα περιβάλλον... που αστράφτει!

Στην Imobi λαμβάνουμε την καθαριότητα των χώρων πολύ σοβαρά και τη θεωρούμε ως τη πιο ζωτικής σημασίας υπηρεσία μας. Για εμάς δεν είναι μόνο θέμα υγιεινής αλλά και αισθητικής.

Τα έμπειρα και ευέλικτα συνεργεία μας, αποτελούμενα από έμπιστο προσωπικό εξυπηρετούν τις ανάγκες καθαριότητας κάθε επαγγελματικού ή και οικιακού χώρου.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά επώνυμο εξοπλισμό και απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία προσδίδουν έναν υγιεινό, καθαρό και γεμάτο φρεσκάδα χώρο διαβίωσης ή και εργασίας.

 

cleaning services
Αποτελεσματικότητα
τα καταφέρνουμε
success

Φέρνουμε σε πέρας ότι μας ανατεθεί, θέτουμε τον πήχη ψηλά και τον προσπερνάμε κάθε φορά, για εσάς!

Συνέπεια
είμαστε εκεί
available

Είμαστε πάντα εκεί, δίπλα σας σε ότι και αν χρειαστεί. 24/7.

Διαφάνεια
ξεκάθαροι
handshake

Δεν παίζουμε με κρυμμένα χαρτιά και μας χαρακτηρίζει απόλυτη διαφάνεια στις συναλλαγές μας. Χτίζουμε μαζί σας σχέση εμπιστοσύνης.

Πετρέλαιο θέρμανσης
στις καλύτερες τιμές της αγοράς, έμπιστα και αξιόπιστα

Η Imobi έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες της, μετά από συστηματικούς ελέγχους στην ποιότητα και στην ποσότητα των παραγγελιών.

Παρέχει τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης πετρελαίου σε όλο τον νομό Αττικής, με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση για το κτίριό σας της βέλτιστης ποιότητας πετρελαίου στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Λέβητας
boiler

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες συντήρησης του λέβητα και του καυστήρα καθώς και τον καθαρισμό της δεξαμενής, βελτιώνοντας την απόδοσή τους και ανεβάζοντας το προσδόκιμο ζωής τους.

Πυροσβεστήρες
fire extinguisher

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, την αναγόμωση και τον έλεγχο καλής λειτουργίας των πυροσβεστήρων παρέχοντας πιστοποιητικό ελέγχου.

Αποχέτευση
plunger

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο, την απόφραξη και τις επισκευές των αποχετευτικών δικτύων και υδρορροών καθώς και την άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους/γκαράζ.

Απεντομώσεις - μυοκτονίες - απολυμάνσεις
μπορείτε να κοιμάστε πλέον ήσυχοι

Η εταιρεία μας συνεργαζόμενη με έμπειρους διπλωματούχους γεωπόνους/χημικούς μηχανικούς, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας τόσο σε επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους.

Έπειτα από μελέτη του χώρου από εξειδικευμένο προσωπικό γίνεται χρήση κατάλληλων εγκεκριμμένων σκευασμάτατων, αποτελεσματικών μα συνάμα φιλικών προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση κάθε εφαρμογής, σας παραδίδεται το σχετικό υπογεγραμμένο πιστοποιητικό.

decontamination suit
Τεχνική υποστήριξη
ότι χαλάει το φτιάχνουμε, ότι δεν υπάρχει το δημιουργούμε!

​Για την Imobi, διαχείριση κτιρίου σημαίνει διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας μικρής ή μεγάλης σχετίζεται με αυτό. 

Εφόσον διερευνήσουμε όλους του τρόπους αντιμετώπισης θα ζητήσουμε και θα αξιολογήσουμε προσφορές, θα τις αναλύσουμε αναφορικά με την ποιότητα, το κόστος και την απόδοση και θα τις παρουσιάσουμε στη Γενική Συνέλευση.

Θα είμαστε εκεί κατά την υλοποίηση και θα παραδώσουμε το έργο μόνον εφόσον αυτό πληρεί τις προδιαγραγές, τις δικές μας και δικές σας απαιτήσεις και δίνει αξία στο κτίριό σας.